Misschien herken je het…

Je zit al een tijd niet lekker in je vel. Je piekert en maalt veel. Rust nemen lukt je niet, want je hebt veel te veel te doen. Je hoofd loopt over en tegelijkertijd lijkt het wel een zeef. Hoe hard je ook werkt, het lijkt nooit genoeg te zijn. Dit vreet energie. Het heeft invloed op je gemoedstoestand, je slaap, je gezondheid…

Je voelt: hier moet ik NU echt iets aan moet doen. Anders wordt overspannenheid of een (tweede) burn-out onvermijdelijk.

Coaching helpt je om anders om te gaan met je gedachten en geeft energie

Wat coaching in de buitenlucht uniek maakt, is dat je niet binnen in een kantoortje aan het praten bent. Want dan ben je wéér aan het denken en met je hoofd bezig. Iets waar je juist zo graag vanaf wilt.

Door buiten te bewegen zorg je op een vriendelijke manier voor je lichaam – iets wat je misschien al een tijd genegeerd hebt. De verandering van omgeving zorgt dat je met een heldere blik naar jouw situatie kunt kijken. Zo krijg je snel duidelijk waar je staat…en waar je naartoe wilt!

Deze introductiesessie is een vrijblijvend voorproefje van mijn unieke coaching in de buitenlucht traject. Alles over het traject lees je hier!

Hoe werkt de introductiesessie?

Een introductiesessie is een vrijblijvende kennismaking van 30 minuten waarin we helder krijgen waar je nu precies last van hebt en waar je graag naartoe wil.

Je kunt deze gratis sessie persoonlijk of telefonisch bij mij boeken:

Ook geef ik je een oefening mee waarmee je direct meer rust en ruimte zult ervaren in je hoofd en in je lijf. Tijdens deze sessie kun je ervaren of coaching in de buitenlucht bij je past. En of er een klik is tussen ons :-). Alles over het traject lees je hier!

Boek jouw gratis introductiesessie

Vul het onderstaande formulier in om jouw sessie te boeken. Nadat je het formulier hebt ingevuld, neem ik contact met je op om een datum, tijd en plaats af te stemmen. Ook zal ik je alvast een aantal vragen stellen, zodat we in de sessie direct aan de slag kunnen met datgene waar jij tegenaan loopt.

Wat anderen zeggen

Buiten, al wandelend door weer en wind, praten en oefenen. Een hele bijzondere intensieve periode was het. Nieuwe inzichten gekregen, oefeningen gedaan die ik niet kende toegepast op mijn onderwerpen, superspannend allemaal, maar onder haar begeleiding durfde ik het aan en kreeg het alle ruimte en aandacht die het nodig had.

En daar ben ik heel erg blij mee. Ik ben dankzij dit coaching traject gekomen tot een punt waar ik wilde zijn en verder mee kan.

Ik zou Marileen zeker aanraden als coach, met als enorm pluspunt dat je veel luistertijd krijgt en het hele traject zich buiten afspeelt.”
– Anouk


Marileen stelt op een rustige manier vragen die simpel lijken maar eigenlijk gelijk de diepte in gaan. Ze zet je aan tot denken maar ook voelen. Ze betrekt de natuur erbij. En dat vind ik super relaxed. Marileen is absoluut niet van de plat getrapte paden en kijkt echt wat er bij je past. Dat maakt dat de coaching altijd zeer op de persoon afgestemd is.

Wat heeft het mij gebracht? Veel meer helderheid over wie ik ben en waarom ik bepaalde dingen wel of niet doe. Letterlijk en figuurlijk in beweging.

– Tamara


Marileen is een super rustig, fijn en lief persoon die de juiste snaar weet te raken. Ze kan je verder helpen dingen waar je tegen aan loopt, hetzij op persoonlijke vlak, sport gebied of juist op zakelijk gebied. Het is super fijn om al wandelend met haar te praten over het leven, wat mijn bezig houd en ze stelt super rake vragen waardoor je weer meer gaat denken over waarom je dingen zegt en dingen doet. Zoek je dus een coach die je verder kan helpen, klop dan zeker bij Marileen aan!
– Mascha

Veelgestelde vragen over de introductiesessie

We spreken af in het natuurgebied Goudse Hout in Gouda. Lukt het je niet om hierheen te komen? Een telefonische afspraak is ook mogelijk.

Nee, de introductiesessie is eenmalig en altijd vrijblijvend. Na de introductiesessie kun je zelf beslissen of je door wilt gaan met een traject. Je zit dus nergens aan vast.

Veel werkgevers vergoeden coaching vanuit een opleidings- of vitaliteitsbudget. Vraag hiernaar bij jouw werkgever. Als ondernemer kun je coaching opvoeren als opleidingskosten. Vraag hiernaar bij je boekhouder.

Mijn naam is Marileen Driesprong

Ik ben coach in Gouda. Ik leer je hoe je kunt stoppen met overdenken, piekeren en malen. Dat doe ik op mijn manier: simpel, praktisch en met humor. Niet tussen vier muren op een sofa, maar buiten in de frisse lucht.

Mijn doel? Jou weer aan het roer zetten van je eigen leven.

Van stress en angst naar leven op jouw voorwaarden!

Bel Move with Mari op: 06 24 34 29 32