Nr. 1 Wandelcoaching in Gouda

Maak kennis met coaching in de buitenlucht

Wat te doen bij stress, angst en somberheid?

Je zit al een tijd niet lekker in je vel. Je piekert en maalt veel. Rust nemen lukt niet, of je voelt je juist enorm lusteloos. Je dagelijkse activiteiten doe je voornamelijk op wilskracht. Op zich lukt het aardig om de dagen door te komen. Maar of dít nu de manier is waarop je het leven had voorgesteld? Nou…nee. Je haalt er weinig plezier en voldoening uit.

Steeds opnieuw beland je weer bij dezelfde situaties of mensen die je niet vooruit helpen in het leven. Je merkt dat je hier echt last van hebt – simpelweg omdat het je belemmert je leven te leven op een manier die bij jou past, die jou energie geeft.

Denk aan:

  • stress, onrust, niet kunnen stoppen met denken, je aandacht er niet bij kunnen houden
  • perfectionisme
  • pleasen, jezelf altijd op de laatste plek zetten
  • snel afgeleid zijn, belangrijke taken uitstellen en vermijden
  • steeds opnieuw botsen met partners, familieleden of collega’s
  • confrontaties, lastige gesprekken en keuzes uit de weg gaan, waardoor je het gevoel hebt ‘vast’ te zitten
  • constant het gevoel hebben dat je jezelf moet bewijzen
  • snel vermoeid en overprikkeld zijn, hsp-achtige klachten
  • weinig richting hebben in het leven, gevoel van doelloosheid
  • overmatig veel tijd spenderen aan ‘slechte’ gewoontes die je dagelijkse leven in de weg staan, zoals scrollen op je telefoon, online shoppen, eten, werken, Netflixen of piekeren

Kortom: je zit vast op een punt in je leven waar je helemaal niet wil staan. Dat vreet energie en maakt het leven onnodig complex.

Het goede nieuws is: je kunt hier weer uitkomen. Je kunt weer stappen gaan zetten in de richting die jij op wil. De enige persoon die dat voor je kan doen, dat ben jij zelf.

En je bent precies op de juiste plek om die eerste stap te zetten.

Ben ik oké met de realiteit zoals ze is?
En zo niet, kan ik dan mijn blik veranderen?

Verandering vindt plaats in beweging

In de basis is het leven simpel (en dat is iets anders dan ‘makkelijk’). Door onze conditioneringen, overtuigingen en dingen die ons zijn overkomen, maken we het onnodig lastig voor onszelf. En sturen we onszelf weg van onze dromen, idealen en waarden.

Je kunt je koers herpakken. Het resultaat: een meer relaxte en tegelijkertijd energieke houding – oftewel: je bewandelt je eigen pad. Hoe je daar komt – dat is een reis op zich. En zoals iedere reis, begint ook deze bij de eerste stap.

Boek jouw gratis introductiesessie

Een introductiesessie is een vrijblijvende kennismaking waarin we helder krijgen waar je staat, waar je naartoe wil en welke obstakels je in de weg staan. Samen onderzoeken we of wandelcoaching bij jou past, en of er een klik is tussen ons.

Introductiesessie wandelcoaching

Wat anderen zeggen

“Buiten, al wandelend door weer en wind, praten en oefenen. Een hele bijzondere intensieve periode was het. Nieuwe inzichten gekregen, oefeningen gedaan die ik niet kende toegepast op mijn onderwerpen, superspannend allemaal, maar onder haar begeleiding durfde ik het aan en kreeg het alle ruimte en aandacht die het nodig had.
En daar ben ik heel erg blij mee. Ik ben dankzij dit coaching traject gekomen tot een punt waar ik wilde zijn en verder mee kan.
Ik zou Marileen zeker aanraden als coach, met als enorm pluspunt dat je veel luistertijd krijgt en het hele traject zich buiten afspeelt.”

Anouk

Marileen stelt op een rustige manier vragen die simpel lijken maar eigenlijk gelijk de diepte in gaan. Ze zet je aan tot denken maar ook voelen. Ze betrekt de natuur erbij. En dat vind ik super relaxed. Marileen is absoluut niet van de plat getrapte paden en kijkt echt wat er bij je past. Dat maakt dat de coaching altijd zeer op de persoon afgestemd is.
Wat heeft het mij gebracht? Veel meer helderheid over wie ik ben en waarom ik bepaalde dingen wel of niet doe. Letterlijk en figuurlijk in beweging.

Tamara

Marileen is een super rustig, fijn en lief persoon die de juiste snaar weet te raken. Ze kan je verder helpen dingen waar je tegen aan loopt, hetzij op persoonlijke vlak, sport gebied of juist op zakelijk gebied. Het is super fijn om al wandelend met haar te praten over het leven, wat mijn bezig houd en ze stelt super rake vragen waardoor je weer meer gaat denken over waarom je dingen zegt en dingen doet. Zoek je dus een coach die je verder kan helpen, klop dan zeker bij Marileen aan!

Mascha

Veelgestelde vragen over de introductiesessie

We spreken af in het natuurgebied Goudse Hout in Gouda. Lukt het je niet om hierheen te komen? Een telefonische afspraak is ook mogelijk.

Nee, de introductiesessie is eenmalig en altijd vrijblijvend. Na de introductiesessie kun je zelf beslissen of je door wilt gaan met een traject. Je zit dus nergens aan vast.

Veel werkgevers vergoeden coaching vanuit een opleidings- of vitaliteitsbudget. Vraag hiernaar bij jouw werkgever. Als ondernemer kun je coaching opvoeren als opleidingskosten. Vraag hiernaar bij je boekhouder.

Mijn naam is Marileen Driesprong

Ik ben coach in Gouda. Ik leer je hoe je kunt stoppen met overdenken, piekeren en malen. Dat doe ik op mijn manier: simpel, praktisch en met humor. Niet tussen vier muren op een sofa, maar buiten in de frisse lucht.

Mijn doel? Jou weer aan het roer zetten van je eigen leven.

Van stress en angst naar leven op jouw voorwaarden!

06 24 34 29 32