Op zoek naar unieke coaching in Gouda?

Volg Coaching in de Buitenlucht bij Move with Mari

Geen wachtlijst!

Krijg direct hulp bij angst, stress, burn out klachten: kortom alles wat jou belemmert om te LEVEN!

In de buitenlucht

Geen sofa tussen 4 muren, maar wandelen in de frisse lucht.

Praktisch

Ervaringsgerichte coaching. Niet alleen praten, maar vooral doén.

Face to face

Niet vanachter een scherm, maar echte, menselijke coaching in coronatijd.

Herken jij jezelf?

 • Je voelt je vaak onrustig en gespannen. Je kan gebeurtenissen uit het verleden niet loslaten, je piekert veel en denkt vaak na over de toekomst, en dan vooral over wat er allemaal mis kan gaan.
 • Je noemt jezelf met gepaste trots een control freak. Je bent perfectionistisch en stelt hoge eisen aan jezelf. Hallo, je wil het gewoon (heel, héél) goed doen!
 • Je wilt dolgraag meer schijt hebben en je niet zoveel aantrekken van wat een ander van je vindt. Daarom vraag je om veel bevestiging bij de mensen om je heen en gruwel je van het idee dat iemand kritiek op je heeft.
 • “Maak je nou maar geen zorgen”. “Je moet niet zo veel nadenken”. “Ontspan gewoon!” Het zijn goedbedoelde uitspraken van mensen om je heen, maar jij kunt hier serieus niets mee. Ontspannen? Niet nadenken? Hoe dan?!
 • De laatste tijd lijk je alles op de automatische piloot te doen. Leuke dingen doen? Iets nieuws ondernemen? Je wil wel, maar het voelt als een opgave. Dus begin je er maar niet aan.
 • Je wil niet naar de psycholoog stappen. Het feit dat je dan hoogstwaarschijnlijk op een maandenlange wachtlijst komt, zorgt er bij voorbaat al voor dat je er geen zin in hebt.
 • Over de psycholoog gesproken: Je ziet jezelf al zitten tegenover zo’n knikkend figuur, vertellend over je jeugd, tissue in de aanslag… Pff, jou niet gezien!
 • Dus Google je je suf naar snelle tips die je helpen om weer energie te krijgen. En heus, je hebt er echt wel een paar toegepast…voor een paar dagen. Daarna heb je er geen puf meer voor of je vergeet ze gewoon. Uiteindelijk ben je er niets mee opgeschoten.
 • Je wil echt geen burn-out krijgen. Jij hebt grote dromen en ambities die je nog wil waarmaken! Je bent als de dood dat je straks niet meer kan doen wat je het liefste doet, allemaal vanwege die stomme angsten en paniek…

“Ik kan eindelijk weer verder.”

Buiten, al wandelend door weer en wind. Een hele bijzondere intensieve periode was het. Maar onder Marileens begeleiding durfde ik het aan en kreeg het alle ruimte en aandacht die het nodig had.

– Anouk

“Ik ben mezelf en het leven weer gaan waarderen.”

Het is zeker een aanrader, om deze coaching te gaan lopen. Alleen al om de rust die Marileen je geeft, daardoor heb ik de rust in mijn hoofd weer teruggevonden.

– Tea

“Ik heb echt stappen kunnen nemen.”

Ik vond de manier waarop je de coaching hebt opgebouwd – niet alle informatie in één keer – en jouw spontaniteit en openheid, heel erg fijn.

– Saskia

Een burn out onvermijdelijk? Het kan echt anders.

coaching in gouda marileen driesprong

Over Marileen: Van doodlopend pad naar een leven op mijn waarden

Mijn leven is niet altijd zo geweest zoals het nu is. Hoppend van baan naar baan (die nooit écht bij me paste), geen moment van ontspanning en het gevoel het nooit goed genoeg te doen.

Jarenlang werkte ik keihard. Niet alleen in mijn banen, maar ook daarbuiten wilde ik altijd ‘de beste versie van mezelf zijn’.

En toch was er altijd dat geniepige en tegelijkertijd allesoverheersende gevoel van angst, van falen, van het niet goed genoeg doen. Ik was nergens écht trots op, haalde nergens echt voldoening uit. Het kon immers altijd hoger, beter en sneller.

Ondertussen werd ik steeds prikkelbaarder en vermoeider. Al bij het opstaan werd ik wakker met een benauwd, angstig gevoel in mijn lijf. Wonderbaarlijk genoeg hield ik dit best lang vol. Tot het écht niet meer ging.

De prijs die ik hiervoor betaalde was hoog. De huisarts was degene die de knoop voor mij doorhakte – want zelf durfde ik dit niet. De conclusie: “Je hebt een burn out.”

Hoe kon dit mij gebeuren? Ik sportte veel, at super gezond, mediteerde, deed aan yoga en las ieder populair psychologieboek onder de zon. En toch was ik genadeloos omgevallen.

Pas na een lange herstelperiode viel het kwartje

.Het lag niet aan hoeveel ik yoga’de of hoeveel groente ik at. Het lag niet aan hoeveel ik wel of niet sportte. De echte oorzaak zat zélfs niet in mijn stomme baan. Ik kreeg uiteindelijk die burn out, omdat ik al die tijd alleen maar bezig was met onzekerheid en angst over hoe ik het deed, of ik het wel goed genoeg deed, wat de toekomst in petto zou hebben…

Kortom: ik leefde alleen maar in mijn hoofd.

En daardoor had ik zo veel mooie dingen gemist die het leven biedt!

Dat nooit meer.

 • Ik ben in de psychologie van menselijk gedrag gedoken: waarom doen we wat we doen, zelfs als dat helemaal niet goed voor ons is?
 • Ik volgde allerlei coaching en therapie waarmee ik mijn angsten onder de duim probeerde te krijgen: Van bekendere therapieën zoals cognitieve gedragstherapie tot aan programma’s uit de alternatieve hoek zoals regressie en hypnose.
 • Daarna kwam ik er achter dat je angst helemaal niet hoéft te bestrijden. Integendeel, ik ervaarde dat je ook mét angst een fantastisch leven kunt leiden :-).
 • Ik ontdekte de buiten-gewone effecten die de buitenlucht heeft op lichaam en geest. Ook bij mijn klanten zie ik keer op keer bewijs: de buitenlucht doet je fysiek en mentaal zó veel goeds.
 • Het laatste puzzelstukje viel op zijn plek toen ik Acceptance and Commitment Therapy ontdekte. In deze therapie volgde ik ook de opleiding tot trainer.
 • En nu? Zonder al te cheesy te klinken: Ik sta weer aan het roer van mijn leven. Ik kan me eindelijk weer richten op die dingen die écht belangrijk voor me zijn. Hard werken, sporten en (meestal 😉 ) gezond eten doe ik nog steeds. Maar dan niet om de beste versie van mezelf te worden. Ik bén die versie namelijk al! Wauw, wat een vrijheid geeft dat!

Voor het eerst in jaren stond ik weer aan het roer, en niet mijn angst.
Dat gun ik iedereen!

En daarom heb ik het programma ‘Coaching in de buitenlucht’ ontwikkeld.

Coaching in de buitenlucht € 897
NU voor € 597,-

In 6 waardevolle live coachingsessies in de buitenlucht stop jij het gevecht met je gedachten en gevoelens. Je leert hoe je kunt ontspanning en rust kan pakken. Je krijgt weer zin om het leven te gaan leven. Maar dan wel op jouw manier, volgens jouw waarden.

 • 12 weken lang persoonlijke begeleiding van Marileen, on- en offline.
 • Praktisch, nuchter en met humor. Geen gezweef, geen ingewikkeld gedoe.
 • Gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methodes. Good stuff!
 • Ontdek op een simpele manier hoe jouw verstand werkt en waarom ‘ie vaak zo angstig en kritisch is.
 • Leer leven met aandacht. Van ‘waarom is dit mij overkomen?’ naar ‘Wat wil ik NU?’
 • Ervaar de rust en ontspanning die buiten wandelen heeft op je lichaam en geest.
 • Krijg weer helder wat jou energie geeft, wat écht belangrijk is voor jou. En hoe je er voor zorgt dat je hier méér van krijgt in je leven!
 • Leer leven op jouw voorwaarden. Zodat je stressklachten veel sneller herkent en kunt voorkomen.
 • Uniek: Ontdek de kracht van een coachboek: jouw persoonlijke naslagwerk wat ook ná de coaching van jou blijft.
 • Krijg meer dan 20 praktische oefeningen voor thuis.
 • Unlimited support van Marileen via de mail (binnen 48 uur reactie).

Waarom deze coaching uniek is?

Coaching in Gouda in de natuur

Iedere sessie lopen we buiten, in de natuur van het Groene Hart. Je bent er letterlijk even uit en alleen dat al geeft veel voldoening en rust. Bovendien kijk je letterlijk vanuit een ander perspectief naar jouw situatie.

Gebaseerd op betrouwbare methodes

Ik werk op basis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness Cognitive Based Therapy en Compassion Based Therapy. Klinkt als een hoop dure woorden, maar deze veelvuldig onderzochte therapieën leveren keer op keer het resultaat waar mensen met angst, stress en burn out klachten naar op zoek zijn.

Specifiek voor gemotiveerde mensen met een haastig hoofd

Jij wilt het er niet bij laten zitten. Je bent gemotiveerd om je klachten aan te pakken zodat je weer kunt genieten van het leven! Wandelen zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en daardoor sneller tot de kern komt.

Nadat jij dit programma hebt gevolgd:

1

Heb je weer energie, zit je lekkerder in je vel

2

Neem je je hoofd véél minder serieus

3

Word je niet meer overspoeld door nare gedachten en emoties

4

Ben je vriendelijker naar jezelf en kun je weer trots zijn op wat je doet

5

Heb je helder wat het leven waardevol maakt voor jou

6

Heb je weer zin om actie te ondernemen en ga je dat ook DOEN!

Tientallen mensen gingen je voor. Ga jij ook mee naar buiten?

“Ik ben hiervoor bij een psycholoog onder behandeling geweest, maar haalde er na een tijd geen voldoening meer uit. 

Lopen en praten in de buitenlucht, trok mij aan.

Het praat makkelijker al lopend, in plaats van tegenover elkaar zitten.”
– Tea

Zo zit het programma in elkaar

 • Het programma is live en face to face. We spreken af op een dag en tijd die ons beiden uitkomt. We ontmoeten elkaar bij één van de groene plekken rondom Gouda, zoals het Goudse Hout, het Reeuwijkse Hout, ‘t Weegje, of de polder van de Krimpenerwaard.
 • De sessies zijn tweewekelijks (om de week). Iedere sessie duurt ongeveer 1.5 uur.
 • Na iedere sessie krijg je huiswerk mee naar huis. Dit zijn opdrachten die je in het dagelijks leven uitvoert en dus direct helpen om op een andere manier om te gaan met wat je denkt, voelt en meemaakt.
 • Ik geef je uitgebreide, waardevolle feedback op het huiswerk, zodat je de theorie en de oefeningen echt gaat begrijpen en leven!
 • Weet je even niet hoe je verder moet? Tussen de sessies door kun je je vragen stellen per mail. Binnen 48 uur heb je reactie.

€ 597,-

Klaar om weer aan het roer van je leven te staan?

Tof dat je je wil aanmelden! Nadat je het formulier hebt verzonden, neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.

Bel Move with Mari op: 06 24 34 29 32