Nieuws

Woningsdag 2020

Coaching in de buitenlucht

Vandaag is het een hele andere Koningsdag dan anders. Door de afwezigheid van feestjes, vrijmarkten en optredens, is het dit jaar een dag die juist uitnodigt voor stilte en reflectie. Reflectie, het is een essentieel onderdeel van mijn coaching.

Het gaat dan vaak over de vraag ‘wat vind ik nu echt belangrijk?’ Vaak staan we helemaal niet stil bij wie we zijn en wat nu echt belangrijk voor óns belangrijk is (dus niet voor ons gezin, werkgever, de maatschappij…). Wanneer je daar de nodige afleiding en drukte die we iedere dag ervaren bij optelt, zie je dat veel mensen op de automatische piloot leven. Zij komen bijna nooit toe aan wat voor hun écht belangrijk is. En dat geeft een onrustig, onbevredigd gevoel. Daarom is het vandaag een mooie dag om even te kijken naar waar je nu staat. Je kunt dit voor jezelf opschrijven.

Vragen die jou hierbij kunnen helpen:

Door deze vragen herhaaldelijk aan jezelf te stellen, leer je jezelf steeds een beetje beter kennen. En dat geeft op zijn beurt weer een gevoel van meer rust en voldoening.

Neem de eerste stap

Ben jij het beu om op de automatische piloot te leven en voornamelijk anderen voor te laten gaan? Zou je bewuster willen leven, meer rust willen ervaren, maar geen idee waar te beginnen?

Je kunt nu een gratis introductiesessie coaching in de buitenlucht boeken, uniek in Gouda! Hiermee maak je vrijblijvend kennis met mijn coaching en ervaar je direct het stukje rust en veerkracht die coaching in de buitenlucht jou kan opleveren. Zie ik je snel? 🙂 Klik hier om jouw sessie te boeken.

06 24 34 29 32