Nieuws

Relax, nothing is under control

Coaching in de buitenlucht

We gaan inmiddels week 5 (of 6?) in waarin er aangepaste maatregelen gelden vanwege de corona crisis. Veel mensen speculeren al over wat er na 28 april gaat gebeuren. We praten, lezen, kijken, scrollen en refreshen nog een keertje onze feed, opzoek naar experts die ons HET antwoord gaan geven.

Te midden van al die informatie en meningen even dit berichtje met goed nieuws: We weten niet wat de toekomst gaat brengen. Euh, waarom is dat goed nieuws? Omdat je de toekomst nooit 100% onder controle gaat krijgen. En daarom hoef je je er ook geen zorgen om te maken. Oei, ‘lekker makkelijk gezegd’, denk je nu misschien.

Maar echt

In deze tijd zijn het kunnen zien van je gedachten zoals ze zijn, niet continu in gesprek gaan met je hoofd en flexibel met het leven omgaan waardevollere skills (ja, dit kun je gewoon leren) dan OOIT.

Leer meebewegen met het leven

Wil jij leren hoe je meer kunt meebewegen met de dag, hoe je minder zorgen maakt en piekert over zaken die niet binnen jouw macht liggen? Laat mij je helpen. Boek jouw gratis introductiesessie ‘coaching in de buitenlucht’ en maak vrijblijvend kennis met mij en mijn coaching.

Ik beloof je dat het een waardevolle ervaring wordt die jou direct meer rust in je hoofd en lichaam oplevert. Een uitkomst, juist in deze tijd!

Uiteraard houd ik me tijdens de coaching aan de maatregelen van het RIVM. O ja, omdat het s’avonds langer licht is, kan je vanaf deze week van maandag tot en met donderdag tot 20:00 uur een afspraak maken! Zie je ik snel?

06 24 34 29 32