Nieuws

Op zoek naar werk? Wandel gratis mee op woensdag 23 februari

JobOn Tour

Voor JobOn werkt organiseer ik op woensdag 23 februari 2022 een JobOnTour netwerkevent voor werkzoekenden in Gouda! Klik hier voor alle informatie + aanmelden.

Ben jij op zoek naar nieuw werk?

Op zoek naar een nieuwe baan, uitvogelen wat je wil, in-between-jobs: Hoe je het ook noemt, de periode dat je op zoek bent naar nieuw werk kan best onzeker en stressvol zijn. Uit persoonlijke ervaring weet ik precies hoe dit kan voelen. Yes, I’ve been there too!

Het is in dit geval belangrijk dat je niet te veel in je hoofd blijft zitten, omdat je anders aardig kan gaan piekeren en malen. Zonde, want die energie kun je juist nu goed gebruiken in je zoektocht naar nieuw werk.

Maar hoe doe je dat nou, uit je hoofd komen?

Doe mee met de workshop!

Tijdens deze workshop leer ik je hoe je op een praktische manier flexibeler om kan gaan met onzekere gedachten die komen kijken bij het vinden van werk. Natuurlijk doen we alles buiten, wandelend in de natuur!

Aan het einde van deze workshop weet jij:

Het resultaat: Meer energie, motivatie en optimisme voor het vinden van een passende, leuke baan. Bovendien is dit evenement een uitgelezen moment om te netwerken met andere werkzoekenden uit jouw regio.

Praktische informatie

Deelname is gratis. Ben of ken jij iemand die op zoek is naar werk? Check dan snel de website van JobOn voor alle info en meld je aan.

Foto header: Mascha Boot Fotografie

06 24 34 29 32