Nieuws

Denken vs. doen

Coaching in de buitenlucht

Het is de laatste tijd wat stiller op dit blog, maar vrees niet, achter de schermen wordt er druk gewerkt aan een upgrade aan mijn coachingsprogramma + een e-book! Meer daarover later…

Denken vs. doen

Voor vandaag heb ik een leuke vraag voor je: hoeveel tijd spendeer jij met nadenken over iets wat in de toekomst gaat gebeuren? En hoeveel tijd ben je daadwerkelijk bezig met het doén van datgene? Oftewel, wat is jouw denken:doen ratio?

Ik was altijd een echte denker. Ik had al 6 scenario’s en 3 rampenplannen klaarliggen, al ver voordat datgene waar ik me druk om maakte überhaupt was gebeurd.

En guess what? Het liep altijd anders dan ik dacht. Die rampenplannen waren helemaal niet nodig. Poeh, wat hield ik veel energie over toen ik stopte met me zo druk maken over de toekomst!

Herkenbaar?

Bovenstaande is een probleem waar veel van mijn klanten ook vaak tegenaan lopen. Wanneer je moet je hoofd continu bij de toekomst bent, leef je in een fantasiewereld. Een wereld die alleen in je hoofd bestaat. En dan mis je het ‘nu’! Zonde, want er gebeuren veel mooie dingen in het nu

In mijn coaching gaan we hier actief mee aan de slag: hoe kun je jezelf steeds weer terughalen naar ‘nu’ als je gedachten met je aan de haal gaan?

Gelukkig kun je dit jezelf gewoon aanleren. Een hele fijne skill waar je je leven lang profijt van hebt.Is bovenstaande herkenbaar voor jou? Laat het me weten door me een mailtje te sturen via marileen@movewithmari.nl

Verandering begint bij jezelf

Loop jij rond met een angstig of paniekerig gevoel? Maak je je vaak zorgen en pieker je veel? En heeft dit al een lange tijd dermate veel invloed op je, dat je er lichamelijk en mentaal last van hebt?

In mijn trajectCoaching in de buitenlucht help ik je op een praktische, doeltreffende manier om anders met je gedachten en emoties om te gaan. Alle sessies vinden buiten plaats, zodat je echt uit je hoofd komt en het geleerde veel makkelijker opneemt.

Tot 1 juli krijg je 300 euro korting op een persoonlijk traject. Weet je wat dat betekent? Stiekem krijg je mijn ge-upgrade traject gewoon nog voor de oude prijs van 597 euro in plaats van 897 euro… Hoe vet is dat? Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder.

Wil je eerst liever vrijblijvend kennismaken met mij en mijn coaching? Boek dan een gratis introductiesessie. Alle informatie vind je hier.

Liefs,

Marileen

06 24 34 29 32