Nieuws

Hoeveel ‘moet’ jij van jezelf?

Coaching in de buitenlucht

Naast Move With Mari heb ik nog een bedrijf voor online communicatie. Ik vind het heerlijk om mijn twee passies (coachen en content maken) op deze manier met elkaar te combineren.De afgelopen tijd heb ik veel gewerkt voor mijn tweede bedrijf. Daarom was het wat stiller bij Move With Mari. Eigenlijk moet (:-))dit gewoon het einde zijn van deze post.

Maar!

Als je mij al wat langer volgt, weet ik dat het in jouw hoofd er net zo aan toe kan gaan als in het mijne. En daarom neem ik je graag mee in een kijkje achter de schermen. Want nu er weer wat meer tijd is voor MWM, staat mijn hoofd alweer klaar om me om de oren te slaan met al mijn MOET-regels.

Wist je dat teveel ‘moeten’ je enorm uitput? En dat het uiteindelijk schade kan veroorzaken aan je mentale en lichamelijke welzijn?

De moet-stand

Toch heb ik heel lang in de ‘moet’-stand geleefd. Omdat ik niet anders wist. Omdat ik dacht dat het zo hoorde. Tot het punt kwam dat ik er letterlijk ziek van werd.Gelukkig weet ik nu wel beter.Het grote verschil tussen toen en nu is dat ik nu mijn hoofd niet meer zo geloof.Nu weet ik namelijk dat het bovenstaande moet-rijtje geen feiten zijn, maar dat het mijn eigen strenge gedachten zijn over, in dit geval, mijn werk.Tegenwoordig kan ik heel objectief naar deze gedachten kijken. Ik kan er zelfs een beetje de spot mee drijven, met dat gekke hoofd van mij met al z’n moetjes😉Wat ben ik blij dat ik nu op deze manier in het leven sta, en dit ook aan andere mensen mag leren!

Haal de ‘moet’ eruit en houd de moed erin!

Heb jij constant het gevoel dat je achter de feiten aanloopt? Dat, wat je ook doet, het nooit genoeg is en je to-do lijst never ending is?Ga dan bij jezelf na wat jij nu precies allemaal moet van jezelf. Schrijf dit voor jezelf op en lees jouw ‘moetjes’ nog eens na.Kun je er anders naar kijken, nu je je gedachten op papier voor je ziet?

Verandering begint bij jezelf

Loop jij rond met een angstig of paniekerig gevoel? Maak je je vaak zorgen en pieker je veel? En heeft dit al een lange tijd dermate veel invloed op je, dat je er lichamelijk en mentaal last van hebt?

In mijn trajectCoaching in de buitenlucht help ik je op een praktische, doeltreffende manier om anders met je gedachten en emoties om te gaan. Alle sessies vinden buiten plaats, zodat je echt uit je hoofd komt en het geleerde veel makkelijker opneemt.

Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder.

Wil je eerst liever vrijblijvend kennismaken met mij en mijn coaching? Boek dan een gratis introductiesessie. Alle informatie vind je hier.

Liefs,

Marileen

06 24 34 29 32